info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Village Valmalene

Village Valmalene

Italië > Trentino-alto adige
Prijs vanaf:  539,35
3/5
Korte omschrijving camping
Ontsnap aan alle dagelijkse drukte en dompel jezelf onder in de natuur en absolute stilte op Camping Village Valmalene. Mountainbikers, bergbeklimmers, trekkingliefhebbers en wandelaars opgelet! Valmalene is omgeven door niets meer dan ongerepte natuur en bergen en voorzien van een zwembad en een kleine spa. De ideale plek in Trentino voor buitensporten, rust en ontspanning. Zwemmen, sporten en relaxen Het zwembad op Camping Valmalene loopt af in diepte waardoor zowel grote als kleine zwemmers hier lekker kunnen plenzen en spetteren. Behalve genoeg speelruimte en een speeltuin heeft de camping ook een jeu de boules baan, volleybalveld en tennisbaan. En

Volledige omschrijving camping

Ontsnap aan alle dagelijkse drukte en dompel jezelf onder in de natuur en absolute stilte op Camping Village Valmalene. Mountainbikers, bergbeklimmers, trekkingliefhebbers en wandelaars opgelet! Valmalene is omgeven door niets meer dan ongerepte natuur en bergen en voorzien van een zwembad en een kleine spa. De ideale plek in Trentino voor buitensporten, rust en ontspanning.

Zwemmen, sporten en relaxen

Het zwembad op Camping Valmalene loopt af in diepte waardoor zowel grote als kleine zwemmers hier lekker kunnen plenzen en spetteren. Behalve genoeg speelruimte en een speeltuin heeft de camping ook een jeu de boules baan, volleybalveld en tennisbaan. En na een sportieve dag in de bergen? Niks beter voor je spieren dan de weldadige werking van de sauna en kruidenbaden. En geen zorgen over het eten. Waar heb je zin in? We kunnen de houtoven-pizza en de authentieke streekgerechten uit het campingrestaurant van harte aanbevelen!

Bergschoenen mee

Je gaat naar Camping Village Valmalene als je liefhebber bent van rust en uitdagingen in de bergen. De kuitenbijter, de Cima d’Astra (geliefd vanwege de ‘Alta via del granito’) ligt zo’n 6 kilometer van Valmalene. Wat krijg je voor je inspanning? Sensationele uitzichten, ezelpaden langs rotsformaties, valleien met meren en restanten uit de Eerste Wereldoorlog toen Italië en Oostenrijk tegenover elkaar stonden. Toe aan een stad? De hoofdstad van Trentino, Trento, is een uur rijden vanaf Valmalene. Een stad met een roerig verleden, de naamborden zijn nog steeds in zowel Italiaans als Duits geschreven. Bekijk het Castello of de Cattedrale di San Vigilio die er van buiten eenvoudig uitziet, van binnen sta je versteld van het aantal beelden en fresco’s. Rond het centrale plein, Piazza Duomo, liggen historische gebouwen, smalle straatjes en winkeltjes. Voor een goede afsluiter van de dag plof je neer in een van de restaurantjes waar je (vanwege de geschiedenis) een mix van Oostenrijkse en Italiaanse specialiteiten geserveerd krijgt. Een ‘stevige’ keuken met spek, knödeln, roggebrood en…apfelstrudel. Smakelijke vakantie!

Andere populaire campings