info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Terme Topolsica

Terme Topolsica

Slovenië > Binnenland
Prijs vanaf:  927,37
3/5
Korte omschrijving camping
Wil je relaxen in luxe? Dan zit je goed in Vakantiepark Terme Topolsica, een paradijsje in het noorden van Slovenië met zwembaden waar je u tegen zegt. Én omgeven door een geweldig wandelgebied! Klinkt goed toch… Villa tussen heuvels Het best bewaarde geheim van Slovenië ligt in het noorden. Op Vakantiepark Terme Topolsica staan houten villa’s in groene weides omringd door dichtbeboste heuvels. Buiten heb je alle ruimte om te spelen en te rennen. Zonder luxe zou een villa geen villa zijn, binnen is alles tot in de puntjes verzorgd! Spetteren in het waterparadijs Bij het zwembad doen de

Volledige omschrijving camping

Wil je relaxen in luxe? Dan zit je goed in Vakantiepark Terme Topolsica, een paradijsje in het noorden van Slovenië met zwembaden waar je u tegen zegt. Én omgeven door een geweldig wandelgebied! Klinkt goed toch…

Villa tussen heuvels

Het best bewaarde geheim van Slovenië ligt in het noorden. Op Vakantiepark Terme Topolsica staan houten villa’s in groene weides omringd door dichtbeboste heuvels. Buiten heb je alle ruimte om te spelen en te rennen. Zonder luxe zou een villa geen villa zijn, binnen is alles tot in de puntjes verzorgd!

Spetteren in het waterparadijs

Bij het zwembad doen de kinderen een vreugdedansje. Want zo veel baden…  Hier willen ze voorlopig niet weg. Zwem van binnen naar buiten in het water. Het binnencomplex is het gehele jaar geopend. Je vindt er ook een semi-Olympisch zwembad met dus een directe verbinding met het buitendeel van het zwembad met een mooi uitzicht op het park. In het binnencomplex bevinden zich ook een kinderbad, massage douches, whirlpools en Romeinse baden. Elke dag is er een animatieprogramma voor kinderen en volwassenen. Het is mogelijk om bijna alle wellness diensten te boeken bij het hotel (massages, lichaamsverzorging etc.) Laat je lekker in de watten leggen.

Van alles wat

Slovenië is het land om eropuit te trekken. Nergens in Europa ontdek je zoveel verschillende landschappen in één vakantie. Met besneeuwde toppen, bergmeren en Alpenweides waan je je in Oostenrijk. En de heuvelachtige bossen rond het park zijn perfect wandelgebied. En wist je dat Slovenië deels onder de grond ligt? Duik in een mysterieus grottenstelsel met ondergrondse rivieren. Bovenaards kijk je uit over rivieren, valleien, dorpjes en kastelen. In Ljubljana en Maribor ga je terug in de Sloveense tijd. Ook daar imposante kastelen als middelpunt van de stad.

Goed om te weten

Als gast van Vacanceselect heb je 2 keer per dag gratis toegang tot de zwembaden. 

Tot nader order is het Zora Summer Water Park gesloten vanwege renovatie. 

Andere populaire campings