info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Stobreč Split

Stobreč Split

Kroatië > Dalmatië
Prijs vanaf:  391,83
3/5
Korte omschrijving camping
Uniek, zo kun je de locatie van de Dalmatische Camping Stobreč Split beslist noemen. De camping ligt tussen 2 baaitjes, aan een rivier, in het gezellige Stobreč én aan de rand van Split, de tweede stad van Kroatië, waarvan het historische centrum met recht op de UNESCO lijst staat! Op Camping Stobreč Split combineer je een zonnige strandvakantie vol stoere outdoorsporten met onbeperkt struinen door een geweldige stad, aantrekkelijk vooruitzicht nietwaar? Faciliteiten op Camping Stobreč Split Duik de zee in vanaf de duikplank, probeer je evenwicht te bewaren op het paddle board, zwaai naar bontgekleurde vissen tijdens je eerste

Volledige omschrijving camping

Uniek, zo kun je de locatie van de Dalmatische Camping Stobreč Split beslist noemen. De camping ligt tussen 2 baaitjes, aan een rivier, in het gezellige Stobreč én aan de rand van Split, de tweede stad van Kroatië, waarvan het historische centrum met recht op de UNESCO lijst staat! Op Camping Stobreč Split combineer je een zonnige strandvakantie vol stoere outdoorsporten met onbeperkt struinen door een geweldige stad, aantrekkelijk vooruitzicht nietwaar?

Faciliteiten op Camping Stobreč Split

Duik de zee in vanaf de duikplank, probeer je evenwicht te bewaren op het paddle board, zwaai naar bontgekleurde vissen tijdens je eerste duikles, race voorbij op een jetski of peddel met een kano langs de kust. Luieren op het kiezel/zandstrand kan ook en laat je kinderen gerust in het water spelen want dat wordt geleidelijk dieper. Behalve watersporten en outdoorsporten in de buurt zoals raften, canyoning en de hoge Mosur bedwingen, zijn op Camping Stobreč Split zelf, ook genoeg sportmogelijkheden. En daarna de zon in de zee zien ondergaan vanaf het terras van het campingrestaurant waar je een van de traditionele Dalmatische gerechten proeft. Vakantie!

Split, de tweede stad van Kroatië

Door de kleurige bloemen, groene planten, bomen en het geweldige uitzicht op zee, zou je niet vermoeden dat je op Camping Stobreč Split binnen de stadsgrenzen van Spit logeert. De camping grenst aan Stobreč waar je verschillende leuke eettentjes vindt, de afstand naar het oude stadscentrum is het ongeveer 7 kilometer. Goed te doen met een huurfiets. Tip: het scheelt je een hoop geld als je een SplitCard aanschaft waarmee je korting krijgt op de entree van verschillende bezienswaardigheden, musea, tours, restaurants en winkels. Slenter door de smalle kronkelstraatjes, maak foto’s op het Republieksplein (Trg Republike) en bewonder het uitzicht over de stad vanaf de Bell Tower of de Marjan berg. En last but not least , trek genoeg tijd uit voor het Paleis van Diocletianus. Als je fan van Game of Thrones bent, is dit een bekende plek. Als je wilt, kun je zelfs een begeleide tour doen langs de plaatsen waar de televisieserie is opgenomen. Zo leer de geschiedenis van de stad op een bijzondere manier kennen. Als afsluiting een koffie op de Riva Boulevard en bedenken wat je morgen gaat doen…veel plezier!

Andere populaire campings