info@recreatieonline.nl | +31 (0)85 2500 310
Siblu Camping Domaine de Litteau

Siblu Camping Domaine de Litteau

Frankrijk, Litteau
3/5
Korte omschrijving camping
Lieflijke camping in Normandië Aan de rand van het prachtige bos van Cerisy ligt de ruim opgezette Siblu Camping Domaine de Litteau in het plaatsje Litteau dicht bij het beroemde Bayeux in Normandië. Mooie outdooractiviteiten Kenmerkend van Siblu Camping Domaine de Litteau zijn de twee vismeren, een geweldig grote speeltuin, het restaurant en het verwarmde overdekte zwembad met peuterbad, bubbelbad en waterglijbaan. Zorg ervoor dat je een zwemboxer of zwemslip bij je hebt want zwemshorts zijn niet toegestaan. Domaine de Litteau is een oase van rust. Kinderen vermaken zich hier uitstekend, want het geweldige speelveld bestaat onder meer uit

Volledige omschrijving camping

Lieflijke camping in Normandië
Aan de rand van het prachtige bos van Cerisy ligt de ruim opgezette Siblu Camping Domaine de Litteau in het plaatsje Litteau dicht bij het beroemde Bayeux in Normandië.
Mooie outdooractiviteiten
Kenmerkend van Siblu Camping Domaine de Litteau zijn de twee vismeren, een geweldig grote speeltuin, het restaurant en het verwarmde overdekte zwembad met peuterbad, bubbelbad en waterglijbaan. Zorg ervoor dat je een zwemboxer of zwemslip bij je hebt want zwemshorts zijn niet toegestaan. Domaine de Litteau is een oase van rust. Kinderen vermaken zich hier uitstekend, want het geweldige speelveld bestaat onder meer uit een kinderboerderij, BMX-route, klimtouwen en nog meer van dit soort leuke outdooractiviteiten. Het animatieteam is constant in de weer om het iedereen naar de zin te maken. Speciale aandacht is er voor de kinderen.
Van Bayeux tot Mont-Saint-Michel
Dagtripjes kun je maken naar Bayeux, de D-Daystranden van Omaha Beach, enkele kastelen en natuurlijk Mont-Saint-Michel. De directe omgeving bestaat uit platteland, appelboomgaarden en lieflijke dorpjes. Ideaal om het al wandelend, fietsend of paardrijdend te verkennen.

Andere populaire campings