info@recreatieonline.nl | +31 (0)85 2500 310
Siblu camping de Oase

Siblu camping de Oase

Nederland, Renesse
Prijs vanaf:  384,20
3/5
Korte omschrijving camping
Groene familiecamping in het mooie Zeeland Siblu camping de Oase ligt vlak bij zee aan de rand van Renesse op Schouwen-Duiveland in Zeeland. Het is een prachtige, groene familiecamping. Gezellig en spannend recreatieprogramma Je kunt geweldig spelen in het grote klimkasteel en het animatieteam is enthousiast en maakt in de schoolvakanties een gezellig, sportief en spannend recreatieprogramma. De parkwinkel van Siblu camping de Oase voorziet je van verse broodjes en andere verse producten. Genieten op het strand De grote attractie is natuurlijk het strand en de zee, waarbij je de keus hebt uit maar liefst 21 strandovergangen. Met gezellige

Volledige omschrijving camping

Groene familiecamping in het mooie Zeeland
Siblu camping de Oase ligt vlak bij zee aan de rand van Renesse op Schouwen-Duiveland in Zeeland. Het is een prachtige, groene familiecamping.
Gezellig en spannend recreatieprogramma
Je kunt geweldig spelen in het grote klimkasteel en het animatieteam is enthousiast en maakt in de schoolvakanties een gezellig, sportief en spannend recreatieprogramma. De parkwinkel van Siblu camping de Oase voorziet je van verse broodjes en andere verse producten.
Genieten op het strand
De grote attractie is natuurlijk het strand en de zee, waarbij je de keus hebt uit maar liefst 21 strandovergangen. Met gezellige strandpaviljoens of juist heel rustig. Hier is het genieten geblazen met de vele (kite)surfers, die voor een waar spektakel zorgen.
Interessante uitstapjes
Ontdek het eiland met de fiets of met het paard. Er zijn verschillende wandel-, fiets- en ruiterroutes uitgezet. Start in de bossen van Haamstede of pak die leuke slingerpaadjes en boerenweggetjes. Verder Deltapark Neeltje Jans, het stadje Zierikzee, Waterjump Brouwersdam, trampolinecentrum Westerschouwen, scoor een pannenkoek bij de Graanhalmmolen, het unieke Blikmuseum en het Cameramuseum.
*Let op: Siblu camping De Oase is een familiecamping. Jongeren onder de 21 jaar die alleen of samen in een groep reizen worden hierdoor niet toegelaten.

Andere populaire campings