info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Orbetello

Orbetello

Italië > Toscane
Prijs vanaf:  271,50
3/5
Korte omschrijving camping
COVID-19 measures  *All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed.  Additional information/restrictions from the campsite/park :  Swimming pool(s): limited access pool if busy Animation: limited – group sports are not allowed Check-in / check-out: 1 person per household Other: use of mask is mandatory in closed spaces Mooi, mooier… voor het mooiste stukje natuur, rijd je, via de weg die ook langs de camping loopt, naar het zuidelijkste hoekje van Toscane. Daar ligt Orbetello Camping Village, een niet al te grote camping aan de Middelandse zee met een heerlijk zandstrand. De camping ligt vlak bij het bekende

Volledige omschrijving camping

COVID-19 measures

 *All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed. 

Additional information/restrictions from the campsite/park <21-08-2020>: 

  • Swimming pool(s): limited access pool if busy
  • Animation: limited – group sports are not allowed
  • Check-in / check-out: 1 person per household
  • Other: use of mask is mandatory in closed spaces

Mooi, mooier… voor het mooiste stukje natuur, rijd je, via de weg die ook langs de camping loopt, naar het zuidelijkste hoekje van Toscane. Daar ligt Orbetello Camping Village, een niet al te grote camping aan de Middelandse zee met een heerlijk zandstrand. De camping ligt vlak bij het bekende Parco Regionale della Maremma en Grosetto.

Zwemmen en bubbelen

In het zonnige middelpunt van de camping liggen de zwembaden. Spetteren in het kinderbad, baantjes trekken in het grote bad of lekker relaxt bubbelen in de jacuzzi. Zin in een potje voetbal of beachvolleybal? Ga je gang. De miniclub zorgt dat de kleintjes aan hun trekken komen.

Eiland voor de kust

Vaar eens naar Isola del Giglio. Het heeft een pittoresk haventje met schilderachtige gevels. En zijn de zandstranden hier nou nog mooier? Niet ver van de camping ligt Grosetto waarvan het centrum is omringd door zeshoekige stadsmuren. Bekijk vooral de Dom San Lorenzo en de Piazza Dante. Iets verder rijden, op ongeveer een uur afstand, ligt Pitigliano. Het centrum is autovrij, dus je moet een stukje naar boven lopen om er te komen. En dan word je beloond met geweldige uitkijkpunten. Als de synagoge in de Joodse wijk open is, dan moet je die zeker bezoeken. En zet ook het Parco della Maremma op je to-do lijstje. Bossen met bijzondere bomen, flamingo's in het moeras…Voor een afwisselende vakantie is Camping Orbetello goed idee!

Twee andere campings die wij u aanraden voor uw kampeervakantie in Toscane zijn camping Norcenni Girasole Club en camping Etruria.

Andere populaire campings