info@recreatieonline.nl | +31 (0)85 2500 310
Olivia Green Camping

Olivia Green Camping

Kroatië, Tisno
3/5
Korte omschrijving camping
Groen genieten aan de Adriatische Zee Zon, zee en strand. Hier maak je kennis met de prachtige en historische Dalmatische kust. Terwijl de kinderen vakantievriendjes maken bij het animatieteam kun je zelf genieten van het strand bij Olivia Green Camping. Je vindt hier alles om je lichaam en geest te ontspannen. Doe bijvoorbeeld eens mee met een yogalesje bij de ondergaande zon! Of ga eropuit en kies één van de vele excursies die de camping zelf aanbiedt. De Kornati eilanden zijn maar een autoritje of boottochtje weg. En aan het einde van de dag geniet je van de heerlijkste

Volledige omschrijving camping

Groen genieten aan de Adriatische Zee
Zon, zee en strand. Hier maak je kennis met de prachtige en historische Dalmatische kust. Terwijl de kinderen vakantievriendjes maken bij het animatieteam kun je zelf genieten van het strand bij Olivia Green Camping. Je vindt hier alles om je lichaam en geest te ontspannen. Doe bijvoorbeeld eens mee met een yogalesje bij de ondergaande zon! Of ga eropuit en kies één van de vele excursies die de camping zelf aanbiedt. De Kornati eilanden zijn maar een autoritje of boottochtje weg. En aan het einde van de dag geniet je van de heerlijkste Kroatische gerechten.
Eiland aan de overkant
Wegdromen in schitterende baaien of struinen door lieflijke haventjes. De Dalmatische kust heeft het allemaal. Als je uitkijkt over zee zie je Murter vanaf Olivia Green Camping al liggen. Dit is het grootste eiland van de Sibenik eilandengroep. Zonaanbidders komen hier zeker aan hun trekken op de mooie zandstranden van Slanica en Lovišća. Het eiland is te bereiken via een brug in het dorpje Tisno, dat maar 3 kilometer van de camping ligt.
Een eigen strand
Het zonnetje schijnt de hele dag op het kiezelstrand van de camping. Een prima moment om je vakantietintje op te doen. Het water is hier ondiep en de zeebodem is van zand, ideaal voor waterspelletjes! Misschien kunnen de plaatselijke inwoners je wel Picigin leren spelen. In dit typisch Kroatische spel speel je al stuntend zo lang mogelijk een balletje naar elkaar over. Het strand heeft ook een apart gedeelte voor honden. Zo kan je beste vriend lekker meedoen met alle waterpret!
Spel voor de kinderen, rust voor jou
Sportwedstrijden, creatieve spelletjes en workshops: je kinderen vermaken zich prima bij het animatieteam. Zo kom je eindelijk toe aan je welverdiende rust. En Olivia Green camping helpt je hier verder bij. Wat dacht je van yoga bij een ondergaande zon? Zo kom je straks écht ontspannen terug van vakantie.
Kroatische keuken
Een visje van de grill, gebakken octopus, echte Dalmatische pršut (gedroogde ham) of schapenkaas. Het campingrestaurant bereidt de heerlijkste Kroatische gerechten. Olijfolie speelt hierin een belangrijke rol. Alle ingrediënten zijn trouwens vers ingekocht in de nabije omgeving. Door hier uit eten te gaan steun je dus de lokale bevolking.
Excursies voor iedereen
De Dalmatische Kust is rijk aan historie en natuurschoon. Daarom boek je de mooiste en gaafste excursies gewoon bij de camping zelf. Vaar mee naar de schitterende Kornati eilanden. Of laat je verwonderen door de meren en watervallen van Nationaal park Krka. Adrenaline-junks gaan naar de Čikola rivier om met de tokkelbaan 120 meter de afgrond in te roetsjen. Feestgangers en muziekliefhebbers opgelet! Tisno is ‘the place to be’ voor zomerfestivals. Vervoer heeft de camping al geregeld.
Een boom voor een boeking
De naam zegt het al; dit een groene camping. Dit familiebedrijf doet er namelijk alles aan om te zorgen dat je milieubewust van een fijne vakantie kunt genieten. Afvalwater wordt bijvoorbeeld schoongemaakt en opnieuw gebruikt in de tuin of in het brandblussysteem. En voor elke reservering laat de camping een boom planten in een ontwikkelingsland. Zo draag je zelf, met je vakantie, meteen een steentje bij aan het klimaat.

Andere populaire campings