info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Moulin de L'Eclis

Moulin de L'Eclis

Frankrijk > Bretagne
Prijs vanaf:  395,33
3/5
Korte omschrijving camping
Op een bevoorrechte locatie, tussen Bretagne en de Loire Atlantique, heeft Camping Le Moulin de l'Eclis directe toegang tot het strand van Pont-Mahé, ook wel de “Middellandse Zee van het Westen” genoemd: een zandstrand waar u bij vloed overal naartoe kunt wandelen , met een heerlijke watertemperatuur van 28°C in de zomer! Zwemmen gegarandeerd, Leuk voor een wandeling maar ook om bijvoorbeeld te vissen. Neem een duik in het verwarmde waterpark van de camping of breng een bezoek aan de Golf van Morbihan of aan de stad Guérande. En als je even op zoek bent naar een jij momentje

Volledige omschrijving camping

Op een bevoorrechte locatie, tussen Bretagne en de Loire Atlantique, heeft Camping Le Moulin de l'Eclis directe toegang tot het strand van Pont-Mahé, ook wel de “Middellandse Zee van het Westen” genoemd: een zandstrand waar u bij vloed overal naartoe kunt wandelen , met een heerlijke watertemperatuur van 28°C in de zomer! Zwemmen gegarandeerd, Leuk voor een wandeling maar ook om bijvoorbeeld te vissen. Neem een duik in het verwarmde waterpark van de camping of breng een bezoek aan de Golf van Morbihan of aan de stad Guérande.
En als je even op zoek bent naar een jij momentje ter ontspanning, dan is het wellnesscentrum van Camping le Moulin de l'Eclis er, even voor je.

Andere populaire campings