info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Manor Farm

Manor Farm

Zwitserland > Interlaken
Prijs vanaf:  355,50
3/5
Korte omschrijving camping
Een panoramisch uitzicht op de bergen zo ver je kijkt en direct gelegen aan de Thunersee… 5*-Camping Manor Farm is een prachtige plek voor een vakantie in Zwitserland. Jouw campingvakantie in het hart van het Berner Oberland is vol frisse lucht, mooie uitzichten op de Alpen en het turquoise blauwe water van de oevers van het meer. Het terrein is goed onderhouden met een open kampeersetting in een weideachtige omgeving. De camping is in tweeën gedeeld door een weg met een onderdoorgang voor voetgangers. Er is genoeg ruimte voor kinderen om rond te rennen. Maak een bezoek aan de

Volledige omschrijving camping

Een panoramisch uitzicht op de bergen zo ver je kijkt en direct gelegen aan de Thunersee… 5*-Camping Manor Farm is een prachtige plek voor een vakantie in Zwitserland. Jouw campingvakantie in het hart van het Berner Oberland is vol frisse lucht, mooie uitzichten op de Alpen en het turquoise blauwe water van de oevers van het meer.

Het terrein is goed onderhouden met een open kampeersetting in een weideachtige omgeving. De camping is in tweeën gedeeld door een weg met een onderdoorgang voor voetgangers. Er is genoeg ruimte voor kinderen om rond te rennen. Maak een bezoek aan de eenden in het meer een dagelijks ritueel en geniet op je standplaats van de ontspannen sfeer.

Een groot deel van de activiteiten van de camping zijn gericht op het meer. Ga windsurfen, waterfietsen, kajakken of kies voor een vistripje. Er is van alles te doen, ongeacht het seizoen. Daag je gezin uit voor wat leuke sportactiviteiten zoals tafeltennis, minigolf of voetbal. Golfliefhebber? Op slechts 500 meter van de camping vind je een prachtige baan.

De eetgelegenheden op Manor Farm zijn uitstekend. Het restaurant Neuhaus Zum See ligt op een mooie plek aan de oever van het meer. Proef hier heerlijke regionale gerechten. Bij Landhaus Pizzeria geniet je van voortreffelijke pasta- en pizzagerechten. Dorst of lekkere trek? De Laguna Beach Bar heeft verfrissende drankjes en lekkere snacks met uitzicht op het meer van Thun.

Onze accommodaties liggen op groene en private plekken en vormen een fijne omgeving om uit te rusten na een dag vol activiteiten en avontuur. Word wakker met verbazingwekkende uitzichten over het meer en de bergen, zo uit je accommodatie. Alles om optimaal te genieten van je verblijf op Manor Farm.

De omgeving van camping Manor Farm

Manor Farm ligt aan de oever van de Thuner See, 3 kilometer buiten Interlaken. Dit is een mooi kuuroord, met tal van winkels, cafés en restaurants. Interlaken staat bekend als de toegangspoort tot de bergen en de Jungfrau.

De kabelbanen in de bergen en de treinritten zijn de belangrijkste attracties van deze prachtige streek. Neem vanuit Interlaken de trein naar het Jungfraujoch, het hoogste treinstation van Europa. Maak vanuit Brienz (25 kilometer) schilderachtige wandelingen rond de prachtige Giessbach watervallen. Je kijkt je ogen uit in de omgeving van de camping! Ga jij voor een wandeling of voor een dagje winkelen?

Andere populaire campings