info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Ludo Camping Parc

Ludo Camping Parc

Frankrijk > Rhône-Alpes
Prijs vanaf:  271,68
3/5
Korte omschrijving camping
Vakantie zoals deze bedoeld is, dat is waar een verblijf op Camping Ludo Camping voorstaat. Hoewel het met 160 plaatsen geen megacamping betreft, profiteer je wel van uitstekende faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, een bar en restaurant en een prima en gevarieerd activiteiten aanbod. Door zijn ligging aan het riviertje Auzon en in de natuur biedt Camping Ludo Camping voor iedereen veel vertier, wat dacht je van een kano excursie, een mountainbiketour of ben je een fervent wandelaar? Er is voor iedereen wat wils. Historische stadjes als Vallon Pont d’Arc, Balazuc of Vogüé liggen op je te wachten. Eenmaal

Volledige omschrijving camping

Vakantie zoals deze bedoeld is, dat is waar een verblijf op Camping Ludo Camping voorstaat. Hoewel het met 160 plaatsen geen megacamping betreft, profiteer je wel van uitstekende faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, een bar en restaurant en een prima en gevarieerd activiteiten aanbod.

Door zijn ligging aan het riviertje Auzon en in de natuur biedt Camping Ludo Camping voor iedereen veel vertier, wat dacht je van een kano excursie, een mountainbiketour of ben je een fervent wandelaar? Er is voor iedereen wat wils. Historische stadjes als Vallon Pont d’Arc, Balazuc of Vogüé liggen op je te wachten.

Eenmaal terug op de camping neem je nog even een verfrissende duik in het zwembad of ga je lekker chillen, op je eigen terras of bij de bar. Over het eten hoef je je niet druk te maken, de verse en lokale ingrediënten heb je eerder deze dag al op de plaatselijke markt gescoord of je laat je eenvoudig verwennen in het restaurant van de camping.

‘s-Avonds speel je gezellig een spelletje op het terras bij je stacaravan, een potje pétanque met je camping vrienden of je besluit nog even te gaan kijken bij de bar waar het animatieteam een show heeft georganiseerd.

Vakantie op Camping Ludo Camping is echt even helemaal tot rust komen!

Andere populaire campings