info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

L'île des Papes

L'île des Papes

Frankrijk > Provence-Alpes-Côte d'Azur
Prijs vanaf:  378,55
3/5
Korte omschrijving camping
Gelegen tussen de Gard en de Vaucluse, aan de poorten van Avignon, de stad van de pausen, verwelkomt Camping Île des Papes u met familie of vrienden. Gelegen op een privé-eiland met bomen, in het midden van de Rhône, zal deze camping u verleiden voor een vakantie in Zuid-Frankrijk. Een waterpark om u op te frissen of te trainen met 's ochtends aquarobics, animatie gedurende het hele seizoen voor kinderen, sportvelden voor uw gezellige momenten en alles op slechts 15 minuten van de steegjes van Avignon, rijk aan geschiedenis en erfgoed. Zoek je meer luxe? dan bieden de Premium

Volledige omschrijving camping

Gelegen tussen de Gard en de Vaucluse, aan de poorten van Avignon, de stad van de pausen, verwelkomt Camping Île des Papes u met familie of vrienden. Gelegen op een privé-eiland met bomen, in het midden van de Rhône, zal deze camping u verleiden voor een vakantie in Zuid-Frankrijk.
Een waterpark om u op te frissen of te trainen met 's ochtends aquarobics, animatie gedurende het hele seizoen voor kinderen, sportvelden voor uw gezellige momenten en alles op slechts 15 minuten van de steegjes van Avignon, rijk aan geschiedenis en erfgoed.
Zoek je meer luxe? dan bieden de Premium cottages je alles wat je je maar wensen kunt en deze liggen ook nog eens op een rustige plaats in een voetgangersgebied.

Andere populaire campings