info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Le Palace

Le Palace

Frankrijk > Aquitaine
Prijs vanaf:  285,50
3/5
Korte omschrijving camping
Viersterren camping Le Palace ligt in het noordelijke puntje van Nouvelle Aquitaine. Het is een groot terrein van 16 hectare, omringd door een prachtig bos en op slechts 400 meter van een strand aan de Atlantische Oceaan. De camping ligt in het zuidwesten van Frankrijk, in het departement Gironde, en is een ideale plek voor een gezinsvakantie in de buitenlucht. Het waterpark op de camping is 1000 m² en bestaat uit een groot buitenzwembad en twee overdekte zwembaden. Race van de waterglijbanen, test je kracht bij de tegenstroomrivieren of zoek de ontspanning op bij de massagestralen en bubbelbaden. De

Volledige omschrijving camping

Viersterren camping Le Palace ligt in het noordelijke puntje van Nouvelle Aquitaine. Het is een groot terrein van 16 hectare, omringd door een prachtig bos en op slechts 400 meter van een strand aan de Atlantische Oceaan. De camping ligt in het zuidwesten van Frankrijk, in het departement Gironde, en is een ideale plek voor een gezinsvakantie in de buitenlucht.

Het waterpark op de camping is 1000 m² en bestaat uit een groot buitenzwembad en twee overdekte zwembaden. Race van de waterglijbanen, test je kracht bij de tegenstroomrivieren of zoek de ontspanning op bij de massagestralen en bubbelbaden. De waterspeeltuin en het piratenschip zorgen voor veel plezier bij de jonge kampeerders.

Camping Le Palace heeft verschillende activiteiten ter beschikking. Maak gebruik van het sportterrein, de tennisbanen, de minigolfbaan en de petanquebaan. Nog wat energie over? Doe dan eens mee aan een fitness- of aquagymles! Je kinderen maken nieuwe vrienden in de speeltuin en tijdens activiteiten die de miniclub organiseert. ‘s Avonds wordt de camping tot leven gebracht door liveconcerten, shows en spelletjes.

Honger gekregen na al die leuke activiteiten? Haal verse producten bij de supermarkt op de camping voor het maken van een lekker gerecht! De bar en het restaurant zijn open van april tot september. Geniet hier samen van je gezin van een verfrissend drankje en heerlijke maaltijden. Andere diensten op Le Palace zijn een tv-kamer, WiFi in de bar en fietsverhuur.

De grootte van de camping in combinatie met de omringende bossen zorgen voor een gevoel van ruimte en rust. Ontspan dan ook helemaal tijdens je verblijf in een van onze moderne stacaravans met zonneterras. Het ultieme vakantiegevoel!

De omgeving van camping Le Palace

Rondom de camping zijn genoeg mooie stranden te vinden, maar wees gerust, er zijn ook heel veel andere dingen te ontdekken!

In de badplaats Soulac sur Mer zijn neokoloniale villa’s te vinden en ligt aan het begin van de Medoc wijnstreek. Iets verder weg ligt de Dune du Pilat, de hoogste natuurlijke zandduin van Europa. Daar moet je geweest zijn!

Andere populaire campings