info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Le Castel Rose

Le Castel Rose

Frankrijk > Languedoc-Roussillon
Prijs vanaf:  344,59
3/5
Korte omschrijving camping
Camping Le Castel Rose heeft 1200 meter oever aan de rivier de Gardon d'Anduze, één van de schoonste rivieren van Frankrijk. Hier kun je onbezorgd zwemmen en vissen. Naast zwemmen in de rivier biedt de camping een geweldig waterpark met lagune, verwarmd zwembad, tegenstroomrivier en kinderbad. De kleintjes maken vriendjes in de miniclub en je kunt er voetballen, volleyballen, basketballen of jezelf uitdagen met jeux de boules. Voor rustigere momenten vind je op het terrein een wellnessruimte. Bezoek in de omgeving het pittoreske dorpje Anduze. De Cevennen zijn ideaal om te wandelen, verken het te voet of met de

Volledige omschrijving camping

Camping Le Castel Rose heeft 1200 meter oever aan de rivier de Gardon d'Anduze, één van de schoonste rivieren van Frankrijk. Hier kun je onbezorgd zwemmen en vissen. Naast zwemmen in de rivier biedt de camping een geweldig waterpark met lagune, verwarmd zwembad, tegenstroomrivier en kinderbad.
De kleintjes maken vriendjes in de miniclub en je kunt er voetballen, volleyballen, basketballen of jezelf uitdagen met jeux de boules. Voor rustigere momenten vind je op het terrein een wellnessruimte.
Bezoek in de omgeving het pittoreske dorpje Anduze. De Cevennen zijn ideaal om te wandelen, verken het te voet of met de fiets, maar ook te paard is zeker een aanrader!

Andere populaire campings