info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Le Bois de Valmarie

Le Bois de Valmarie

Frankrijk > Languedoc-Roussillon
Prijs vanaf:  334,50
3/5
Korte omschrijving camping
Vijfsterren camping Le Bois de Valmarie ligt in de badplaats Argelès-sur-Mer in Occitanië, in een idyllische en ontspannende omgeving. Tussen de Middellandse Zee en de verfrissende hoogten van de bergen in de historische regio Languedoc-Roussillon heb je het beste van beide werelden. Je zit ook vlak bij het charmante strand van Racou. Hier heerst een authentieke familiesfeer. Wat wil je nog meer? De camping bestaat uit terrassen op de heuvel vanwaar je geniet van een prachtig uitzicht over de baai van Argelès. Ook het prachtige zwembadcomplex in tropische stijl is een lust voor het oog. Zwem rond in de

Volledige omschrijving camping

Vijfsterren camping Le Bois de Valmarie ligt in de badplaats Argelès-sur-Mer in Occitanië, in een idyllische en ontspannende omgeving. Tussen de Middellandse Zee en de verfrissende hoogten van de bergen in de historische regio Languedoc-Roussillon heb je het beste van beide werelden. Je zit ook vlak bij het charmante strand van Racou. Hier heerst een authentieke familiesfeer. Wat wil je nog meer?

De camping bestaat uit terrassen op de heuvel vanwaar je geniet van een prachtig uitzicht over de baai van Argelès. Ook het prachtige zwembadcomplex in tropische stijl is een lust voor het oog. Zwem rond in de verwarmde lagunezwembaden die verbonden zijn door watervallen of kies voor de waterspeeltuin en waterglijbanen.

Voor de kleintjes zijn er enkele ondiepe pierenbadjes, wat het zwembad een fijne plek maakt om te ontspannen onder de warme zon en wanner nodig de verkoeling op te zoeken. Daarnaast zorgt de dichte en weelderige vegetatie rondom het complex voor een serene sfeer. Voel jij je al zen?

Hoewel de camping de nadruk legt op rust en ontspanning, is er genoeg te doen voor de energieke vakantieganger. Doe mee met verschillende sporten waaronder aquagym-sessies. Ondertussen genieten jongeren van de creatieve workshops en spelletjes van de gezellige Kids Club.

Onderaan camping Le Bois de Valmarie vind je het restaurant, omgeven door kleurrijke bloemperken. Proef een heerlijk vers visgerecht van de uitgebreide kaart en laat je eten zakken terwijl je op het terras van de bar relaxt met een verfrissend glas lokale wijn. Laat het avondentertainment maar beginnen!

De schaduwrijke standplaatsen met een rustgevende sfeer zorgen voor een fijne plek waar je je terugtrekt in je eigen bubbel om bij te komen van alle leuke activiteiten. Dat terwijl je geniet van al het comfort en de ruime leefruimtes van je accommodatie.

De omgeving van camping Le Bois de Valmarie

Een kleine selectie restaurants, bars en winkels vind je in het nabijgelegen dorp Racou. Daarnaast ligt de mooie haven van Argelès op ongeveer 20 minuten lopen van de camping. Hier is de keuze uit gezellige en goede restaurants groter!

De camping ligt op 100 meter van het ruime strand van Racou en op tien minuten rijden van het strand met boulevard van Argelès-Plage. Er rijdt de hele dag een toeristentreintje tussen de camping en Argelès Ville, de haven en het strand.

Het Laboratoire Arago Aquarium in Banyuls-sur-Mer (6 kilometer) is een van de oudste in Frankrijk en stelt zeldzame vissen tentoon die door plaatselijke vissers zijn geschonken. Verken de vuurtoren van Cap Béar, de laatste voor de Spaanse grens; het uitzicht vanaf de top is adembenemend.

Andere populaire campings