info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

La Nublière

La Nublière

Frankrijk > Rhône-Alpes
Prijs vanaf:  305,84
3/5
Korte omschrijving camping
Omgeven door de Alpen, met een van de mooiste panorama's in de Haute-Savoie, heet Camping La Nublière je welkom in Doussard, aan de oevers van het meer van Annecy. Camping La Nublière, is een waar paradijs voor paragliders en bergliefhebbers, het is de ideale plek om de Alpenmassieven te verkennen: Bauges, Aravis en Bornes wachten op je voor wandelingen op hoogte. Of je nu een ervaren bergwandelaar bent, een liefhebber van spanning in de lucht, een Stand-up Paddle professional of gewoon op zoek bent naar rust in de aangename koelte van de bergen, Camping La Nublière wacht op je

Volledige omschrijving camping

Omgeven door de Alpen, met een van de mooiste panorama's in de Haute-Savoie, heet Camping La Nublière je welkom in Doussard, aan de oevers van het meer van Annecy.
Camping La Nublière, is een waar paradijs voor paragliders en bergliefhebbers, het is de ideale plek om de Alpenmassieven te verkennen: Bauges, Aravis en Bornes wachten op je voor wandelingen op hoogte.
Of je nu een ervaren bergwandelaar bent, een liefhebber van spanning in de lucht, een Stand-up Paddle professional of gewoon op zoek bent naar rust in de aangename koelte van de bergen, Camping La Nublière wacht op je voor een geslaagde vakantie.

Andere populaire campings