info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

La Grande Côte

La Grande Côte

Frankrijk > Pays de la Loire
Prijs vanaf:  261,10
3/5
Korte omschrijving camping
Camping La Grande Côte wacht op u voor een relaxte vakantie aan het water in de Vendée. Met zijn directe toegang tot het fijne zandstrand van Fromentine, in een groene omgeving met uitzicht op het eiland Noirmoutier, is Camping la Grande Côte ideaal om de omgeving te verkennen. Slechts 400 meter scheiden de camping en de steiger voor de veerboot naar het eiland “Ile de Yeu”, een juweel van de Vendée gelegen voor de Atlantische kust. Op zoek naar meer luxe en comfort? In een voetgangersgebied verwelkomen de “Premium” accomodaties je voor een vakantie op topniveau.

Volledige omschrijving camping

Camping La Grande Côte wacht op u voor een relaxte vakantie aan het water in de Vendée. Met zijn directe toegang tot het fijne zandstrand van Fromentine, in een groene omgeving met uitzicht op het eiland Noirmoutier, is Camping la Grande Côte ideaal om de omgeving te verkennen. Slechts 400 meter scheiden de camping en de steiger voor de veerboot naar het eiland “Ile de Yeu”, een juweel van de Vendée gelegen voor de Atlantische kust.
Op zoek naar meer luxe en comfort? In een voetgangersgebied verwelkomen de “Premium” accomodaties je voor een vakantie op topniveau.

Andere populaire campings