info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

La Côte Sauvage

La Côte Sauvage

Frankrijk > Poitou-Charentes
Prijs vanaf:  264,50
3/5
Korte omschrijving camping
Camping La Côte Sauvage ligt op het idyllische eiland Île de Ré in het departement Charente-Maritime. Dit is één van de zonnigste streken, dus wees klaar om van heerlijk warme dagen te genieten! Beleef een geweldige campingvakantie met directe toegang tot de stranden van de Atlantische Oceaan en de maritieme attracties van Nouvelle Aquitaine. De camping heeft zelf geen zwembad, maar loop een paar meter en voel het zachte zand van het strand tussen je tenen. De hele dag bakken onder de zon, zandkastelen bouwen en spetteren in het water, je vult je dagen hier zonder moeite. Liever iets

Volledige omschrijving camping

Camping La Côte Sauvage ligt op het idyllische eiland Île de Ré in het departement Charente-Maritime. Dit is één van de zonnigste streken, dus wees klaar om van heerlijk warme dagen te genieten! Beleef een geweldige campingvakantie met directe toegang tot de stranden van de Atlantische Oceaan en de maritieme attracties van Nouvelle Aquitaine.

De camping heeft zelf geen zwembad, maar loop een paar meter en voel het zachte zand van het strand tussen je tenen. De hele dag bakken onder de zon, zandkastelen bouwen en spetteren in het water, je vult je dagen hier zonder moeite. Liever iets actiefs? Probeer een spannende watersport voor een leuke ervaring!

Op de camping zelf zijn verschillende activiteiten te vinden, zoals tafeltennis en jeu de boules. In de omgeving kun je nog meer activiteiten ondernemen zoals mini golf, tennis of golf. Zet je voet in de stijgbeugel en ga eens paardrijden of ga op zoek naar wat adrenaline door een watersport te beoefenen.

Na het verkennen van het kleurrijke kustlandschap lust je vast en zeker een lekkere hap. In de directe omgeving van de camping zijn verschillende voorzieningen te vinden, zoals een restaurant en afhaalrestaurant, maar ook een bakker, kruidenier en supermarkt. Op de camping is een snackbar te vinden en in de maanden juli en augustus wordt vers brood bezorgd.

Maak je vakantie speciaal en verblijf op La Côte Sauvage in één van de unieke accommodaties, zoals een goed uitgeruste tent of bijzondere yurt. Ervaar comfort, gemak en charme in deze mooie accommodaties.

De omgeving van camping La Côte Sauvage

Op deze prachtige bestemming aan de westkust van Frankrijk zijn tal van attracties te vinden. Geniet op Plage de la Conche des Baleines van het zachte gouden zand en het kalmerende geluid van de golven van de Atlantische Oceaan. De stranden Plage de Gros Joncs en Plage des Gollandières zijn net zo mooi, dus kies waar je je handdoek neerlegt en warm op onder de zon.

Verken vuurtoren Phare des Baleines, die op de punt van het schiereiland wankelt. Voor een frisse neus is het nationale natuurreservaat van Lilleau des Niges de perfecte plek. Maak een fiets- of wandeltocht door de moeraslanden en geniet van de flora en fauna.

Andere hoogtepunten op Île de Ré zijn het Clocher Observatoire en de abdij Notre-Dame-de-Ré. Ook de tocht over de Pont De Re-brug naar de havenstad La Rochelle mag niet op je to do list missen!

Andere populaire campings