info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Kerou

Kerou

Frankrijk > Bretagne
Prijs vanaf:  378,55
3/5
Korte omschrijving camping
Aan de grillige kust van de Zuid-Finistère, in Bretagne, zal Camping le Kérou je verleiden door zijn schitterende ligging aan zee, zijn familiale sfeer en zijn leuke en de talloze, al dan niet sportieve activiteiten voor het hele gezin. Minder dan 500 meter scheiden de camping en de stranden van Kérou of Bellangenet: slechts een klein poortje scheid je van de weg naar het strand! Je kunt hier genieten van de uitzonderlijke omgeving tussen kreken en fijn zand, of leren zeilen of surfen. Ontspanning nodig? Camping Le Kérou verwent je met zijn Spa, in een privé-wellnessruimte kom je helemaal

Volledige omschrijving camping

Aan de grillige kust van de Zuid-Finistère, in Bretagne, zal Camping le Kérou je verleiden door zijn schitterende ligging aan zee, zijn familiale sfeer en zijn leuke en de talloze, al dan niet sportieve activiteiten voor het hele gezin.
Minder dan 500 meter scheiden de camping en de stranden van Kérou of Bellangenet: slechts een klein poortje scheid je van de weg naar het strand! Je kunt hier genieten van de uitzonderlijke omgeving tussen kreken en fijn zand, of leren zeilen of surfen.
Ontspanning nodig? Camping Le Kérou verwent je met zijn Spa, in een privé-wellnessruimte kom je helemaal tot rust. En als het verkennen van de omgeving je wat lijkt, maak dan een prachtige wandeling naar de havens van Doëlan en Pouldu, beroemd als inspiratiebron voor Paul Gauguin.

Naast deze camping in Bretagne, bieden wij ook de 5-sterren camping Domaine des Ormes aan.

Andere populaire campings