info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Holiday Green

Holiday Green

Frankrijk > Provence-Alpes-Côte d'Azur
Prijs vanaf:  574,31
3/5
Korte omschrijving camping
Camping Holiday Green ligt verscholen in de heuvels, door zijn terrasvormige inrichting heb je een prachtig uitzicht over de vallei. De accomodaties op Holiday Green zijn ingedeeld in verschillende thema’s en zijn modern. Naast het reeds bestaande indrukwekkende verwarmde Californian style zwembad profiteer je ook van een compleet nieuw aquapark met glijbanen en waterspelen, de garantie voor urenlang waterplezier! Dat maakt van Holiday Green helemaal een topbestemming voor jouw volgende gezinsvakantie!  In de omgeving vind je Frejus, bekend vanwege de overblijfselen uit de romeinse tijd, verder weg maar prima te berijden met de auto vind je trekpleisters als Cannes,

Volledige omschrijving camping

Camping Holiday Green ligt verscholen in de heuvels, door zijn terrasvormige inrichting heb je een prachtig uitzicht over de vallei. De accomodaties op Holiday Green zijn ingedeeld in verschillende thema’s en zijn modern.

Naast het reeds bestaande indrukwekkende verwarmde Californian style zwembad profiteer je ook van een compleet nieuw aquapark met glijbanen en waterspelen, de garantie voor urenlang waterplezier! Dat maakt van Holiday Green helemaal een topbestemming voor jouw volgende gezinsvakantie! 

In de omgeving vind je Frejus, bekend vanwege de overblijfselen uit de romeinse tijd, verder weg maar prima te berijden met de auto vind je trekpleisters als Cannes, Nice, Monaco en het mondaine St. Tropez. In het achterland wachten de Gorges du Verdon op je, een stukje verder met de auto maar zeker de moeite waard.

Eenmaal terug op Camping Holiday Green kun je genieten van een verfrissend drankje in de bar of op je eigen terras!

Andere populaire campings