info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Golden Lakes Village

Golden Lakes Village

België > Belgische Ardennen
Prijs vanaf:  539,35
3/5
Korte omschrijving camping
Golden Lakes Village bevindt zich midden in de Belgische Ardennen aan de meren van L'Eau d'Heure. Kom, ontspan en geniet van het topcomfort van luxe villa's op Golden Lakes Resort. Een superplek voor een actieve of rustige vakantie midden in de natuur. En dat zo dicht bij huis! Voorzieningen Via Golden Lakes Village kun je tegen betaling gebruik maken van de voorzieningen op het naastgelegen park: – een zwemparadijs met glijbanen en golfslagbad, – jacuzzi, hamam, sauna– tropische tuin met een terras solarium. Tevens zijn er activiteiten voor de sportieve vakantieganger: – Jeu de boules en beachvolleybal– Op het

Volledige omschrijving camping

Golden Lakes Village bevindt zich midden in de Belgische Ardennen aan de meren van L'Eau d'Heure. Kom, ontspan en geniet van het topcomfort van luxe villa's op Golden Lakes Resort. Een superplek voor een actieve of rustige vakantie midden in de natuur. En dat zo dicht bij huis!

Voorzieningen

Via Golden Lakes Village kun je tegen betaling gebruik maken van de voorzieningen op het naastgelegen park:
– een zwemparadijs met glijbanen en golfslagbad,
– jacuzzi, hamam, sauna
– tropische tuin met een terras solarium.

Tevens zijn er activiteiten voor de sportieve vakantieganger:
– Jeu de boules en beachvolleybal
– Op het naast gelegen park tennis, voetbal etc.
– Watersporten zoals zeilen, kajak, kano of waterskiën.
– Veel wandelroutes in de omgeving.

Boek je vakantie dicht bij huis!

De meren van l'Eau d'Heure bevinden zich midden in de Belgische Ardennen, aan de uiterste grenzen van de provincies van Hainaut en Namen. De regio heeft veel te bieden voor een geslaagde vakantie voor het hele gezin zoals Chimay en zijn Trapistenbierbrouwerij, de grotten van Neptune in Couvin of het natuurreservaat van Buissière. Wil je een beetje cultuur snuiven? Brussel bevindt zich op 75 minuten en de Franse stad Lille op 90 minuten rijden. Beide steden zijn zeker de moeite waard. Golden Lakes Village betekent genieten met het hele gezin!

Andere populaire campings