info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Glamping Boutique Vacanze

Glamping Boutique Vacanze

Italië > Gardameer
Prijs vanaf:  406,51
3/5
Korte omschrijving camping
Dat het Gardameer in Italië zo populair is bij menig vakantieganger begrijpen wij wel. Het meer alleen al biedt zoveel mogelijkheden en dan heb je ook nog al die leuke typisch Italiaanse dorpjes. Aan de westkust, vlakbij het rustige plaatsje San Felice del Benaco, ligt Vacanze Camping Boutique; een kleinschalige en intieme camping die op magische wijze omgetoverd wordt tot een ware Glampingbestemming. Hier wordt je ‘s ochtends wakker in een bijzondere accommodatie en werp je vanaf je terras een blik op het schitterende Gardameer. Wauw, zo is vakantie bedoeld! Glamping is het nieuwe kamperen Bekend met de term

Volledige omschrijving camping

Dat het Gardameer in Italië zo populair is bij menig vakantieganger begrijpen wij wel. Het meer alleen al biedt zoveel mogelijkheden en dan heb je ook nog al die leuke typisch Italiaanse dorpjes. Aan de westkust, vlakbij het rustige plaatsje San Felice del Benaco, ligt Vacanze Camping Boutique; een kleinschalige en intieme camping die op magische wijze omgetoverd wordt tot een ware Glampingbestemming. Hier wordt je ‘s ochtends wakker in een bijzondere accommodatie en werp je vanaf je terras een blik op het schitterende Gardameer. Wauw, zo is vakantie bedoeld!

Glamping is het nieuwe kamperen

Bekend met de term Glamping? Dat is kamperen, maar dan met een beetje glamour. Sinds eind 2018 is Vacanze Camping Boutique in handen van een nieuwe eigenaar en laat hij nou een passie voor glamping hebben. Droom jij ‘s nachts lekker weg in een bijzondere tent of draai jij je nog eens om in een luxe stacaravan? Hoe dan ook, service en een persoonlijke intieme sfeer staan hier hoog in het vaandel. Het zal je aan niets ontbreken. Wie doet je nog wat met het Gardameer aan je voeten, het gehele seizoen animatie voor jong en oud en een uitstekend restaurant op de camping zelf. La vita è bella!

Ongelooflijk veel te zien!

Het Gardameer is niet voor niets een toeristische trekpleister. Het is het grootste meer van Italië en is omringd met bergen, strandjes en schilderachtige stadjes. Altijd al eens willen windsurfen? Het azuurblauwe water nodigt je uit! Een bootje huren of gewoon een frisse duik nemen kan uiteraard ook. Mogelijkheden te over. Als je van cultuur houdt zit je in Italië sowieso gebeiteld. Sirmione, ook wel de parel van het Gardameer genoemd, ligt op het puntje van een landtong en vlakbij de haven staat een kasteel zoals een kasteel moet zijn. Torens, kantelen, een ophaalbrug…alsof het zo uit een sprookjesboek komt. Over sprookjes gesproken, al eens in Verona geweest? Hier speelt het beroemde verhaal van Romeo en Julia zich af. Bezoek het fameuze balkon en hang je eigen liefdesverklaring op in het smalle steegje. Hoe romantisch! Na zoveel cultuur wordt het tijd voor adrenaline! Nou, daar kom je wel aan tijdens een bezoekje aan Gardaland, Movieland of één van de spetterende aquaparken. Geweldig!

Andere populaire campings