info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Free Time

Free Time

Italië > Toscane
Prijs vanaf:  214,76
3/5
Korte omschrijving camping
Uitstapjes, strand, zwembad – je heb het hier voor elkaar! Camping Free Time is perfect als je houdt van vertier. Met een mooi zwembad – inclusief waterval en kinderbad – én het strand op loopafstand zit je hier helemaal goed! Gezellige drukte ‘s Zomers is het er gezellig druk, maar in voor- en najaar kan het er ook nog echt stil zijn – net wat je wilt dus! Je kampeert er tussen een aantal andere campings en vlak naast Free Time vind je een recreatiegebiedje waar je kunt vissen en waar ‘s avonds shows worden opgevoerd. Netjes en gastvrij

Volledige omschrijving camping

Uitstapjes, strand, zwembad – je heb het hier voor elkaar! Camping Free Time is perfect als je houdt van vertier. Met een mooi zwembad – inclusief waterval en kinderbad – én het strand op loopafstand zit je hier helemaal goed!

Gezellige drukte

‘s Zomers is het er gezellig druk, maar in voor- en najaar kan het er ook nog echt stil zijn – net wat je wilt dus! Je kampeert er tussen een aantal andere campings en vlak naast Free Time vind je een recreatiegebiedje waar je kunt vissen en waar ‘s avonds shows worden opgevoerd.

Netjes en gastvrij

Deze echte Italiaanse camping is op en top netjes en de medewerkers nemen echt de tijd voor je. Op gezette tijden vind je animatie in en rond het zwembad en ‘s avonds kunnen de kids gezellig naar de kinderdisco. In de uitgebreide supermarkt haal je iedere ochtend je verse broodjes. De pizzeria op de camping is een aanrader!

Treintje naar het strand

Je loopt zó naar het strand, maar met jonge kinderen is het ook handig om het treintje te kunnen pakken. Ontdek de restaurantjes in Marina di Bibbona en de vele oude stadjes in de omgeving, heerlijk om er doorheen te wandelen.

Hond mee

In een uurtje rijd je naar de grotere plaatsen in de omgeving. Houd je van de Toscaanse kunststeden, dan heb je de keus: Luca, Volterra, Siena, Florence, Pisa – roept u maar! Een dagje Elba of een rondje langs de wijncantina's is ook een aanrader.

Twee andere campings die wij u aanraden voor uw kampeervakantie in Toscane zijn camping Norcenni Girasole Club en camping Etruria.

Andere populaire campings