info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Escale Saint Gilles

Escale Saint Gilles

Frankrijk > Bretagne
Prijs vanaf:  428,89
3/5
Korte omschrijving camping
Met een adembenemend uitzicht op de Glénan-archipel, zal de5-sterrencamping L'Escale Saint Gilles je onvergetelijke herinneringen bieden aan je vakantie in de Finistère, in de regio Bretagne. Het waterpark van 1000 m2, is gedeeltelijk overdekt en verwarmd, zal aan de wensen van het hele gezin voldoen: glijden van de glijbanen, heerlijk ontspannen bij het zwembad, een les Aquarobics of ravotten in de waterspeeltuin, er is voor elk wat wils! Hoor je de roep van de Oceaan? In een oogwenk ben je op het strand van Pointe Saint-Gilles, met een uitzonderlijk uitzicht op “La Mer Blanche” bij Bénodet. Naast deze camping

Volledige omschrijving camping

Met een adembenemend uitzicht op de Glénan-archipel, zal de5-sterrencamping L'Escale Saint Gilles je onvergetelijke herinneringen bieden aan je vakantie in de Finistère, in de regio Bretagne.

Het waterpark van 1000 m2, is gedeeltelijk overdekt en verwarmd, zal aan de wensen van het hele gezin voldoen: glijden van de glijbanen, heerlijk ontspannen bij het zwembad, een les Aquarobics of ravotten in de waterspeeltuin, er is voor elk wat wils!

Hoor je de roep van de Oceaan? In een oogwenk ben je op het strand van Pointe Saint-Gilles, met een uitzonderlijk uitzicht op “La Mer Blanche” bij Bénodet.

Naast deze camping in Bretagne, bieden wij ook de 5-sterren camping Domaine des Ormes aan.

Andere populaire campings