info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Eko Terme Snovik

Eko Terme Snovik

Slovenië > Binnenland
Prijs vanaf:  1.041,54
3/5
Korte omschrijving camping
De vakantiewoningen van Vakantiepark Terme Snovik liggen op een prachtige locatie. Slechts 30 km van de trendy stad Ljubljana en omgeven door natuur en thermale bronnen. Wat een vakantieplek!  De voorzieningen van Vakantiepark Terme Snovik Iedereen kan meedoen met de afwisselende activiteiten van Terme Snovik, zoals: – Wateraerobics– Fietsen– Nordic Walking Speciaal voor de kinderen zijn er: – Creatieve workshops– Shows– Spelletjes en wedstrijden En natuurlijk kan iedereen zich vermaken in het mooie aquapark; de kleinsten kunnen rondspartelen in het kinderbad, terwijl de grotere kinderen geen genoeg zullen krijgen van de twee glijbanen! Gun jezelf rust en een wereld

Volledige omschrijving camping

De vakantiewoningen van Vakantiepark Terme Snovik liggen op een prachtige locatie. Slechts 30 km van de trendy stad Ljubljana en omgeven door natuur en thermale bronnen. Wat een vakantieplek! 

De voorzieningen van Vakantiepark Terme Snovik

Iedereen kan meedoen met de afwisselende activiteiten van Terme Snovik, zoals:
– Wateraerobics
– Fietsen
– Nordic Walking

Speciaal voor de kinderen zijn er:
– Creatieve workshops
– Shows
– Spelletjes en wedstrijden

En natuurlijk kan iedereen zich vermaken in het mooie aquapark; de kleinsten kunnen rondspartelen in het kinderbad, terwijl de grotere kinderen geen genoeg zullen krijgen van de twee glijbanen!

Gun jezelf rust en een wereld van plezier

Deze slogan van Vakantiepark Terme Snovik kunnen wij volmondig beamen! Vakantiepark Snovik ligt vlakbij het gezellige stadje Kamnik in de glooiende groene heuvels van Slovenië. Er zijn talloze uitstapjes mogelijk; een dagje shoppen, wandelen door Ljubljana of met het treintje door Europa’s grootste druipsteengrotten in Postojna. Boek nu dit heerlijke vakantiepark via Vacanceselect.

Andere populaire campings