info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Clairefontaine

Clairefontaine

Frankrijk > Poitou-Charentes
Prijs vanaf:  300,25
3/5
Korte omschrijving camping
Op 4 km van de charmante badplaats Royan en op slechts 300 meter van de Atlantische Oceaan, verwelkomt Camping Clairefontaine u in een idyllische omgeving voor een vakantie met alle comfort. Zet voor waterplezier koers naar het strand en de golven van de oceaan. Op de camping wacht een verwarmd buitenzwembad op u en uw kinderen vermaken zich in het peuterbad. Camping Clairefontaine biedt een ruime keuze aan activiteiten, zowel voor volwassenen als voor kinderen. De jongsten vinden vriendjes bij de kinder- en tienerclubs en zullen onder meer de gameroom en het multisportveld waarderen. In de omgeving zal het

Volledige omschrijving camping

Op 4 km van de charmante badplaats Royan en op slechts 300 meter van de Atlantische Oceaan, verwelkomt Camping Clairefontaine u in een idyllische omgeving voor een vakantie met alle comfort.
Zet voor waterplezier koers naar het strand en de golven van de oceaan. Op de camping wacht een verwarmd buitenzwembad op u en uw kinderen vermaken zich in het peuterbad.
Camping Clairefontaine biedt een ruime keuze aan activiteiten, zowel voor volwassenen als voor kinderen. De jongsten vinden vriendjes bij de kinder- en tienerclubs en zullen onder meer de gameroom en het multisportveld waarderen.
In de omgeving zal het hele gezin genieten van een bezoek aan de Zoo de la Palmyre. Ontdek ook de « sentier des douaniers », een prachtig wandelpad langs de kust.

Andere populaire campings