info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Cap Sud

Cap Sud

Frankrijk > Corsica
Prijs vanaf:  406,51
3/5
Korte omschrijving camping
Zoek je echt iets volledig nieuws voor jouw vakantie in 2022? Dan is Cap Sud jouw droombestemming! Deze volledig gerenoveerde camping zal uw vakantie op Corsica zeker doen slagen. Deze camping is deze winter compleet getransformeerd naar een volledig autovrij, luxe camping direct aan de Middellandse Zee met een directe toegang tot het privéstrand. Naast de schitterende zee, vind je hier uiteraard ook een waterpark met glijbanen, verwarmde baden en een spiegelende waterspeelplaats, voor volop waterplezier voor jong en oud. Vanzelfsprekend is er animatie gedurende het hele seizoen. Een panoramisch restaurant en een kruidenierswinkel completeren de diensten van Cap

Volledige omschrijving camping

Zoek je echt iets volledig nieuws voor jouw vakantie in 2022? Dan is Cap Sud jouw droombestemming! Deze volledig gerenoveerde camping zal uw vakantie op Corsica zeker doen slagen. Deze camping is deze winter compleet getransformeerd naar een volledig autovrij, luxe camping direct aan de Middellandse Zee met een directe toegang tot het privéstrand.
Naast de schitterende zee, vind je hier uiteraard ook een waterpark met glijbanen, verwarmde baden en een spiegelende waterspeelplaats, voor volop waterplezier voor jong en oud.
Vanzelfsprekend is er animatie gedurende het hele seizoen. Een panoramisch restaurant en een kruidenierswinkel completeren de diensten van Cap Sud. Kortom alles voor  een onvergetelijke vakantie in Haute-Corse.

Andere populaire campings