info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Camping Vakantiepark Walsdorf

Camping Vakantiepark Walsdorf

Luxemburg, Walsdorf
3/5
Korte omschrijving camping
In het hart van de Luxemburgse Ardennen Camping Vakantiepark Walsdorf is een verzorgde familiecamping te midden van een groen en heuvelachtig gebied, de Luxemburgse Ardennen, en vlak bij de middeleeuwse stad Vianden. Klaar voor een vakantie in het groen? Camping Vakantiepark Walsdorf is een terrassencamping met veel goed onderhouden groen. Dwars over de camping loopt een beek, waar kinderen lekker in kunnen plonzen. De camping kent een enigszins christelijk karakter. Dat blijkt onder meer uit het feit dat zondag een rustdag is. Iedereen is vrij om wel of niet mee te doen aan hieraan gekoppelde activiteiten. Eenvoudig restaurant en

Volledige omschrijving camping

In het hart van de Luxemburgse Ardennen
Camping Vakantiepark Walsdorf is een verzorgde familiecamping te midden van een groen en heuvelachtig gebied, de Luxemburgse Ardennen, en vlak bij de middeleeuwse stad Vianden.
Klaar voor een vakantie in het groen?
Camping Vakantiepark Walsdorf is een terrassencamping met veel goed onderhouden groen. Dwars over de camping loopt een beek, waar kinderen lekker in kunnen plonzen. De camping kent een enigszins christelijk karakter. Dat blijkt onder meer uit het feit dat zondag een rustdag is. Iedereen is vrij om wel of niet mee te doen aan hieraan gekoppelde activiteiten.
Eenvoudig restaurant en supermarktje
Naast de receptie vind je een eenvoudig restaurant met kleine kaart, waar je eenvoudige gerechten kunt eten of afhalen. Er is een gezellig barretje en een kleine supermarkt met vers brood en vlees.
Fabelachtige natuur en gezellige stadjes
In de omgeving kun je eindeloos wandelen, fietsen en kanoën. Het gezellige Vianden, met het mooi gerestaureerde kasteel en nog talloze andere bezienswaardigheden, is een absolute aanrader. Verder zijn er leuke industriële bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Stolzembourg, met het stuwmeer met elektriciteitscentrale en de kopermijn. Bezoek ook het historische Echternach bij de glooiende hellingen bij de Moezel of het leuke Luxemburg-Stad met veel authenticiteit, zoals de kathedraal, de pleintjes en de kazematten.
Luxemburg is een klein land, dus je kunt dagtochtjes door het hele land maken. Maak zeker gebruik van het openbaar vervoer. Dit is namelijk gratis! En sla het wandel- en fietsparadijs Mullerthal niet over, een schitterend gebied. Maak gebruik van de Luxemburg Card, waarmee je gratis vele musea kunt bezoeken. Net over de grens vind je het schitterende stadje Trier, de oudste stad van Duitsland.

Andere populaire campings