info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Advertentie plaatsen

Advertentie plaatsen

Adverteer nu voor 119,00

5/5

Adverteren

Ben jij campingeigenaar en wil jij ook adverteren op campingseuropa.nl? Je kunt jouw camping al aanbieden voor slechts € 119,00 exclusief btw per jaar, zonder extra bijkomende kosten. Dat betekent dat je slechts één boeking via onze website hoeft te hebben om al uit de kosten te zijn.
Adverteren op campingseuropa.nl is heel eenvoudig. Klik rechtsboven op “Inloggen adverteerder” en klik op “Registreren” om een account aan te maken. Je krijgt dan een e-mail om jouw registratie te bevestigen. Als je dat hebt gedaan, kun je direct beginnen met adverteren en een advertentie van jouw camping aanmaken. Met ons systeem gaat dat heel eenvoudig en snel. Heb je geen zin of tijd om de advertentie te maken? Wij kunnen deze ook voor je maken en plaatsen. Neem dan even contact op via info@recreatieonline.nl en wij plaatsen de advertentie voor jou.

De kosten

Een advertentie op campingseuropa.nl kost slechts € 119,00 exclusief btw per jaar. Daar komen verder geen kosten bij. Je betaalt dus nooit meer dan € 119,00 per jaar, geen boekingskosten, geen fees, helemaal niks. Jouw advertentie staat dan een heel jaar lang voor slechts € 119,00 online, ongeacht hoeveel boekingen of bezoeken aan jouw website er ook plaats vinden. Deze advertentie stopt automatisch na een jaar en wordt nooit automatisch verlengd. Is het jaar bijna voorbij, dan nemen wij via e-mail contact met je op om te vragen of je de advertentie wilt verlengen of dat je wilt stoppen. Reageer je niet, dan stopt jouw advertentie automatisch. Dus geen verrassingen achteraf. Wil je verlengen, dan gaan we graag nog een jaartje door.

Wat levert een advertentie op campingseuropa.nl op?

Jouw advertentie op campingseuropa.nl levert je heel veel op. Het eerste is natuurlijk het vergroten van je naamsbekendheid. De vele duizenden bezoekers van onze website zien jouw advertentie regelmatig voorbij komen, waardoor je naamsbekendheid wordt vergroot. In de advertentie kun je jouw website vermelden en linken naar jouw website. Hierdoor zullen mensen gemakkelijk jouw website vinden, waardoor je meer bezoekers trekt op jouw website. Dit zijn gerichte bezoekers, waardoor de conversie groter zal zijn en je dus meer boekingen zult krijgen. De kosten van een advertentie zijn dusdanig laag, dat je maar één boeking via onze website hoeft te generen om al uit de kosten te zijn, dus daarvoor hoef je het niet te laten.

Heb je geen eigen website? Dat is geen enkel probleem! In de advertentie kun je ook jouw telefoonnummer, e-mailadres en social media vermelden, zodat de bezoekers toch eenvoudig met jou in contact kunnen komen.