info@recreatieonline.nl | +31 (0)85 2500 310
Camping Sandaya Soulac Plage

Camping Sandaya Soulac Plage

Frankrijk, Soulac-sur-Mer
Prijs vanaf:  452,00
3/5
Korte omschrijving camping
Heerlijke strandvakantie aan de Atlantische kust Viersterrencamping Sandaya Soulac-Plage ligt aan het strand ten zuiden van de monding van de Gironde aan de Atlantische kust met zandduinen en de schaduw gevende pijnbomen. Ideaal om te fietsen en te surfen Je hebt direct toegang tot het strand, dus geniet van alle voordelen hiervan. Ideaal voor waterratten zoals surfers, maar ook fietsers komen in dit gebied uitstekend tot hun recht. Lekker badderen in het zwemparadijs Camping Sandaya Soulac-Plage zelf heeft een zwemparadijs met een overdekt zwembad, whirlpool, hydromassage, jacuzzi’s, glijbanen, verwarmd pierenbad met waterspelen. Er is volop sport en animatie, ook

Volledige omschrijving camping

Heerlijke strandvakantie aan de Atlantische kust
Viersterrencamping Sandaya Soulac-Plage ligt aan het strand ten zuiden van de monding van de Gironde aan de Atlantische kust met zandduinen en de schaduw gevende pijnbomen.
Ideaal om te fietsen en te surfen
Je hebt direct toegang tot het strand, dus geniet van alle voordelen hiervan. Ideaal voor waterratten zoals surfers, maar ook fietsers komen in dit gebied uitstekend tot hun recht.
Lekker badderen in het zwemparadijs
Camping Sandaya Soulac-Plage zelf heeft een zwemparadijs met een overdekt zwembad, whirlpool, hydromassage, jacuzzi’s, glijbanen, verwarmd pierenbad met waterspelen. Er is volop sport en animatie, ook ‘s avonds, kinderclubs en een kidsparc. Verspreid over de camping staan houtskoolbarbecues voor algemeen gebruik. Geen zin om te koken? Geniet van een maaltijd in het restaurant met een afwisselende menukaart, of maak gebruik van het afhaalrestaurant. Bar en terras zijn er voor ontspanning. Verder zijn er winkeltjes, wifi en de receptie verstrekt je graag informatie over tripjes in de omgeving.
Duin van Pyla
Ontdek de vele bezienswaardigheden, zoals de dierentuin van Palmyre en de duin van Pyla. En vergeet niet: je bent in een wijngebied!

Andere populaire campings