info@recreatieonline.nl | +31 (0)85 2500 310
Camping La Grande Métairie

Camping La Grande Métairie

Frankrijk, Carnac
Prijs vanaf:  326,98
3/5
Korte omschrijving camping
Luxe camping bij de menhirs van Zuid-Bretagne Camping La Grande Métairie is een prachtige vijfsterrencamping recht tegenover de legendarische rijen menhirs van Kermario en op vijf minuten fietsen van het strand van Carnac-Plage in Zuid-Bretagne. Fantastisch zwembadcomplex met bloemen en planten De grote camping heeft een fantastisch zwembadcomplex met een buiten- en binnenbad, glijbanen, jacuzzi, pierenbad en overal ligstoelen eromheen. Het geheel is zo prachtig door de vele bloemen en planten die hier aanwezig zijn. In de wellnessruimte kun je heerlijk relaxen in het solarium. Vervelen doe je hier niet Hier is geen tijd voor verveling. Er is een

Volledige omschrijving camping

Luxe camping bij de menhirs van Zuid-Bretagne
Camping La Grande Métairie is een prachtige vijfsterrencamping recht tegenover de legendarische rijen menhirs van Kermario en op vijf minuten fietsen van het strand van Carnac-Plage in Zuid-Bretagne.
Fantastisch zwembadcomplex met bloemen en planten
De grote camping heeft een fantastisch zwembadcomplex met een buiten- en binnenbad, glijbanen, jacuzzi, pierenbad en overal ligstoelen eromheen. Het geheel is zo prachtig door de vele bloemen en planten die hier aanwezig zijn. In de wellnessruimte kun je heerlijk relaxen in het solarium.
Vervelen doe je hier niet
Hier is geen tijd voor verveling. Er is een gevarieerd entertainmentprogramma en ook tal van voorzieningen, zoals sportvelden, boomklimpark, fitness, tokkelbaan, gameroom, noem maar op. Kinderen zijn welkom op de kinderclubs en op de miniboerderij. ‘s Avonds kun je lekker dansen en zijn er thema-avonden.
Bretonse streekproducten
Voor je natje en droogje kun je terecht op Camping La Grande Métairie. Verse stokbroden in de ochtend, de basisboodschappen en Bretonse streekproducten vind je bij de kruidenier.
Mooi Zuid-Bretagne
Dagtripjes? Maak eens een boottochtje naar het eiland Belle-Île, fiets een rondje in de omgeving, rijd naar de Côte Sauvage op het schiereiland Quiberon, de middeleeuwse stad Vannes of Lorient.

Andere populaire campings