info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Camping La Croix du Vieux Pont

Camping La Croix du Vieux Pont

Frankrijk, Berny-Rivière
3/5
Korte omschrijving camping
Camping La Croix du Vieux Pont, in een park met veel bomen en bloemen, niet ver van Parijs, is een mooie bestemming voor uw vakantie in Frankrijk. Dit vakantiepark ligt in Berny-Rivière, in de Champagnestreek, langs de rivier de Aisne. Het landschap rond de Aisne heeft een grote verscheidenheid aan landschappen en flora en fauna. Het leent zich prima voor activiteiten als fietsen of wandelen. In totaal is er meer dan 2000 km aan voet- en fietspaden te vinden. Daarnaast wordt het departement gekenmerkt door de vele bevaarbare waterwegen. Dit geweldige waternetwerk maakt het mogelijk om ook via het

Volledige omschrijving camping

Camping La Croix du Vieux Pont, in een park met veel bomen en bloemen, niet ver van Parijs, is een mooie bestemming voor uw vakantie in Frankrijk. Dit vakantiepark ligt in Berny-Rivière, in de Champagnestreek, langs de rivier de Aisne.
Het landschap rond de Aisne heeft een grote verscheidenheid aan landschappen en flora en fauna. Het leent zich prima voor activiteiten als fietsen of wandelen. In totaal is er meer dan 2000 km aan voet- en fietspaden te vinden. Daarnaast wordt het departement gekenmerkt door de vele bevaarbare waterwegen. Dit geweldige waternetwerk maakt het mogelijk om ook via het water de toeristische rijkdommen van de Aisne te leren kennen.
Hoe u ook op ontdekkingstocht gaat, bezoek het middeleeuwse stadje Laon, de versterkte kerken van Thiérache, Saint-Quentin de Stad van Kunst en Geschiedenis, de religieuze gebouwen in Soissons, het museum van Jean de La Fontaine of oude abdijen maar ook feodale kastelen. Allemaal zeer de moeite waard.
Of geniet van de concerten, shows en historische spektakels in de omgeving.
La Croix du Vieux Pont ligt op ongeveer anderhalf uur rijden van Parijs en van Disneyland® Paris. Van april tot en met oktober rijden er vanaf de camping wekelijks bussen.
Blijft u liever op de camping? Er is voldoende te doen; van waterfietsen en kanoën tot bowlen en lasergamen. Daag uw medekampeerder uit voor een partijtje biljart, tennis, tafelvoetbal of ga (mini)golfen. Uw kinderen vermaken zich, misschien wel met u, op de verschillende speelterreintjes.
Eindeloos veel waterpret biedt Camping La Croix du Vieux Pont door middel van een zwemparadijs met zwembad met schuifdak, peuterbad met een speeleiland en fonteinen, waterspeeltoestellen voor de allerkleinsten en een buitenzwembad voorzien van watervallen, diverse waterspeeltoestellen en een klein houten bruggetje. Of koel af in het lagune-zwemmeer, compleet met wit strand.
Heerlijke momenten van ontspanning beleeft u in een solarium, jacuzzi en hydromassagebanken. Of bezoek het beautycentrum met een ruime keuze uit professionele behandelingen en ontspannen massages.
Frankrijk is bekend om de voortreffelijke keuken, waarvan u uiteraard in Parijs maar ook dichter bij de camping volop kunt genieten. Wanneer u liever op de camping gaat eten heeft u de keuze uit twee restaurants; het ene biedt uitzicht op het zwembad en het andere op het lagunemeer. Eet u liever op uw kampeerplaats? Ook voor afhaalmaaltijden en (lokale) ingrediënten om zelf te koken kunt u terecht op Camping La Croix du Vieux Pont in Frankrijk. Een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

Andere populaire campings