info@recreatieonline.nl | +31 (0)85 2500 310
Camping El Garrofer

Camping El Garrofer

Spanje, Sitges
3/5
Korte omschrijving camping
Zon, zee en een zoutwaterbad Hele dagen met je voeten in het zand, zwemmen in het zoutwaterbad en genieten van heerlijk Spaans eten. Camping El Garrofer ligt op een mooie zonnige plek in het noordoosten van Spanje. De badplaats Sitges ligt op 2,5 kilometer. En dat is niet het enige: met de bus ben je binnen een uur in Barcelona! Nederlandssprekende receptioniste Ben je op zoek naar een uitje of wil je wat meer informatie over de animatie van de camping? Bij de ruime receptie van Camping El Garrofer vind je alle informatie. Het personeel vertelt je alles over

Volledige omschrijving camping

Zon, zee en een zoutwaterbad
Hele dagen met je voeten in het zand, zwemmen in het zoutwaterbad en genieten van heerlijk Spaans eten. Camping El Garrofer ligt op een mooie zonnige plek in het noordoosten van Spanje. De badplaats Sitges ligt op 2,5 kilometer. En dat is niet het enige: met de bus ben je binnen een uur in Barcelona!
Nederlandssprekende receptioniste
Ben je op zoek naar een uitje of wil je wat meer informatie over de animatie van de camping? Bij de ruime receptie van Camping El Garrofer vind je alle informatie. Het personeel vertelt je alles over deze mooie camping. Er is ook een receptioniste die Nederlands spreekt. Zo kun je gemakkelijk al jouw vragen stellen. Je kunt op deze camping rolstoelvriendelijk kamperen en je mag jouw hond meenemen.
Een ruim zoutwaterbad
Deze gezellige, schaduwrijke camping heeft een ruim zoutwaterzwembad met een mooie ligweide. Je zwemt hier in de volle zon, dus wel even insmeren. Aan de randen heb je wat schaduw van bomen. Ga je graag naar het strand? Achter de camping is een poortje naar het strandpad. Via dit ongeveer 1,2 kilometer lange pad kom je bij het strand. Dat wordt genieten!
La Sinia Restaurant
Het campingrestaurant is erg geliefd bij de kampeers op El Garrofer. Overdag kun je kiezen van een kleine kaart. ‘s Avonds vanaf 20.00 uur heb je meer keuze. Zoek een plekje op het sfeervolle terras en proef je verse streekproducten van het restaurant. In het laagseizoen zorgen lokale muzikanten voor extra gezelligheid. Swing jij mee? Ook bij de supermarkt is er keuze genoeg. Je koopt hier verse producten en broodjes. Hiermee kun je bijvoorbeeld bakken en braden op een van de elektrische barbecues, dus smullen maar.
Dansen tijdens de Zumbales
Huur een tijdslot op de padelbaan en leef je uit. Doe een dansje tijdens een Zumbales of scoor een goal op het multisportveld. Op El Garrofer sport je alle ijsjes er zo weer af. Je kunt ook een fiets huren voor een rondje in de omgeving. Of loop eens voor een ijsje naar Sitges. Dat is ongeveer aan half uurtje lopen.
Sitges, Barcelona of een supergaaf waterpark
Op loopafstand van de camping ligt de badplaats Sitges. Sitges heeft een oud centrum dat erg leuk is om doorheen te lopen. Op een kwartiertje rijden van de camping vind je de plaats Vilanova i la Geltrú. Hier kun je je prima een hele dag vermaken. Struin door de hoofdstraat, de Rambla Principal, of ga lekker mensen kijken vanaf een terrasje. Het spoorwegmuseum van Vilanova i la Geltrú is ook erg leuk voor het hele gezin. Heb je wel wat meer tijd over? Pak dan de bus naar Barcelona. Van Park Güell tot de Sagrada Familia, Barcelona heeft genoeg te zien. Voor de kinderen is avonturenpark PortAventura World hartstikke leuk. Daar rijd je in ongeveer ene uur al naartoe. En het is dat ritje meer dan waard als je ziet hoeveel achtbanen er zijn. En dan is er ook nog een supergaaf waterpark! Jouw kinderen hebben de tijd van hun leven!

Andere populaire campings