info@recreatieonline.nl | +31 (0)85 2500 310
Birkelt Village

Birkelt Village

Luxemburg, Larochette
Prijs vanaf:  561,00
3/5
Korte omschrijving camping
Topcamping in het Mullerthal Onder het wakend oog van de kasteelruïne van Larochette en omringd door beboste heuvels ligt Birkelt Village. Op slechts korte afstand van Nederland dus ideaal voor gezinnen met jonge kinderen! Aantrekkelijk in alle seizoen Deze verzorgde familiecamping beschikt over ruime, afgebakende staanplaatsen en is aantrekkelijk in alle seizoenen. Zo kan het verwarmde zwembad buiten de zomermaanden om worden overdekt door middel van een schuifdak, zodat de kinderen het hele jaar lekker kunnen zwemmen, terwijl jij tot jezelf komt in de sauna’s. Bovendien is er een gloednieuw buitenzwembad. Milieuvriendelijk kamperen Birkelt Village staat ook voor milieuvriendelijk

Volledige omschrijving camping

Topcamping in het Mullerthal
Onder het wakend oog van de kasteelruïne van Larochette en omringd door beboste heuvels ligt Birkelt Village. Op slechts korte afstand van Nederland dus ideaal voor gezinnen met jonge kinderen!
Aantrekkelijk in alle seizoen
Deze verzorgde familiecamping beschikt over ruime, afgebakende staanplaatsen en is aantrekkelijk in alle seizoenen. Zo kan het verwarmde zwembad buiten de zomermaanden om worden overdekt door middel van een schuifdak, zodat de kinderen het hele jaar lekker kunnen zwemmen, terwijl jij tot jezelf komt in de sauna’s. Bovendien is er een gloednieuw buitenzwembad.
Milieuvriendelijk kamperen
Birkelt Village staat ook voor milieuvriendelijk kamperen: zo verwarmen zonnepanelen het kinderbad. Daarnaast is er minigolf, een inline-skatebaan, een multisportterrein, tafeltenniszaal, tennisbanen, speeltuinen en kun je paardrijden (op aanvraag).
Outdoor in het Mullerthal
In de omgeving kun je rotsklimmen in Klein-Zwitserland, kanoën, vissen, mountainbiken en wandelen in de ongerepte natuur. De Mullerthal-tour, die je bij de camping kunt beginnen, is een must voor wandelliefhebbers!
Gezelligheid binnen handbereik
Het toeristische Larochette, met een gezellig marktplein en muziekpaviljoen, terrasjes, restaurants en winkels, is een bezoekje waard. En als je dan toch de auto pakt: op naar de stad Luxemburg (30 km), Trier (40 km) of Echternach (24 km)!

Andere populaire campings