info@recreatieonline.nl | +31 (0)85 2500 310
AZUR Cp-park Wertheim am Main

AZUR Cp-park Wertheim am Main

Duitsland, Wertheim am Main
Prijs vanaf:  809,00
3/5
Korte omschrijving camping
Kamperen aan de rivier Campingpark Wertheim am Main ligt op een schilderachtig plekje aan de oevers van de rivier de Main. Je kampeert direct aan het water onder bomen en op gras. Het oude stadje Wertheim heeft een imposante burcht hoog boven de rivier. Het stadje ligt op de grens van Baden-Württemberg en Beieren. De Main is de grens tussen deze deelstaten. Een visstek naast je kampeerplek Vanaf Campingpark Wertheim am Main loop je zo naar het centrum van het stadje. In de Altstadt met vakwerkhuizen en een historische marktplaats vind je ook winkels voor je boodschappen, restaurants en

Volledige omschrijving camping

Kamperen aan de rivier
Campingpark Wertheim am Main ligt op een schilderachtig plekje aan de oevers van de rivier de Main. Je kampeert direct aan het water onder bomen en op gras. Het oude stadje Wertheim heeft een imposante burcht hoog boven de rivier. Het stadje ligt op de grens van Baden-Württemberg en Beieren. De Main is de grens tussen deze deelstaten.
Een visstek naast je kampeerplek
Vanaf Campingpark Wertheim am Main loop je zo naar het centrum van het stadje. In de Altstadt met vakwerkhuizen en een historische marktplaats vind je ook winkels voor je boodschappen, restaurants en het glasmuseum. Vanaf de camping heb je direct toegang tot het Erlebnisbad Wertheim. Dit zwembad met meerdere baden ligt precies tussen camping en stadje in. Op het vlakke campingterrein staan veel bomen en het geheel wordt goed onderhouden. Voor de kinderen zijn er een speeltuin, veldjes voor volleybal, basketbal en voetbal. Je kunt altijd je hengel uitgooien in de rivier, op loopafstand van je eigen tent, caravan of camper.
Op verkenning door romantisch Duitsland
Vanaf het kasteel van Wertheim heb je een mooi uitzicht op de rivier. Omgekeerd kan natuurlijk ook: vanaf een rondvaartboot op de Main zie je de omgeving met heel andere ogen. In dit landelijke gebied, waar de Tauber in de Main uitmondt, is veel te zien: de wijngaarden aan de kronkelende loop van de rivier, typisch Duitse stadjes, de toeristische ‘Romantische Straße’ en grotere steden als Heidelberg en Würzburg.

Andere populaire campings