info@campingseuropa.nl | +31 (0)00 000 000

Amis de la Plage

Amis de la Plage

Frankrijk > Poitou-Charentes
Prijs vanaf:  512,78
3/5
Korte omschrijving camping
Camping les Amis de la Plage is ideaal gelegen om het eiland Ile de Ré per fiets te verkennen en biedt alles voor een geslaagde vakantie aan zee. Met zijn directe toegang tot een van de mooiste stranden van het eiland, het strand van Pas de Bœufs, Kilometers fijn zand wachten op u om te luieren of te spelen met de oceaangolven. Windsurfen, surflessen, kitesurfsessies: de sportieve uitdagingen en sensaties wachten op je op Camping les Amis de la Plage. Als je de camping verlaat, moet je absoluut de markt van Bois-Plage verkennen, de grootste van het eiland, of

Volledige omschrijving camping

Camping les Amis de la Plage is ideaal gelegen om het eiland Ile de Ré per fiets te verkennen en biedt alles voor een geslaagde vakantie aan zee. Met zijn directe toegang tot een van de mooiste stranden van het eiland, het strand van Pas de Bœufs, Kilometers fijn zand wachten op u om te luieren of te spelen met de oceaangolven. Windsurfen, surflessen, kitesurfsessies: de sportieve uitdagingen en sensaties wachten op je op Camping les Amis de la Plage.
Als je de camping verlaat, moet je absoluut de markt van Bois-Plage verkennen, de grootste van het eiland, of breng een bezoek aan het authentieke, maar vooral gezellige havenstadje La Rochelle met o.a. zijn havenrondvaarten verkennen.

Andere populaire campings